CTP despre Basescu: Ranjetul arata ca este foarte incantat de ce se intampla


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat ranjetul afisat de presedintele Traian Basescu in timpul huiduielilor de la Iasi. "Pare a fi incantat de ce se intampla", a spus critic CTP.

"In Romania, am vazut astazi niste oameni, multi dintre ei fosti militari, huiduindu-l pe presedintele Basescu in timpul intonarii imnului. Un popor poate sa treaca prin situatii extrem de dificile. in astfel de momente un popor se valideaza ca popor, ca natiune, daca isi mentine respectul pentru simbolurile nationale. Altfel, este un nerod, este o gloata. Asta a facut poporul astazi. Ce a facut domnul presedinte Basescu? O sa vorbesc despre o atitudine omeneasca. De doua zile incoace, de cand a vorbit in parcare, domnul presedinte ranjeste. De fiecare data cand comunica ceva, cum ar fi ca guvernul Boc se afla in ilegalitate, ca tocmai a comis o infractiune, fapt stabilit de iCCJ, domnul Basescu ranjeste. Apoi, vine seara si ne explica ce si cum in urma sedintei de guvern. si domnul Basescu ranjeste. De fiecare data cand spune ceva despre militari, despre pensionari, Basescu ranjeste. Pare foarte incantat de ce se intampla. Amuzat. Astazi, l-ati putut vedea dupa evenimentul de la Iasi, in care a fost huiduit imnul inainte de a fi huiduit presedintele, pe domnul Basescu la Focsani ranjind si mai larg, dansand si simtindu-se perfect. Aceasta este atitudinea care ma face sa ma gandesc cu nostalgie la mutra lui Ceausescu. Expresia fetei lui spunea Eu sunt nasul si daca nu faceti ce spun eu, va ia mama dracului. Niciun zambet", a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.

Jurnalistul mai afirmat ca Traian Basescu s-a intrebat si cat vom mai vedea ranjetul lui Basescu. "Acesta este lucrul teribil. Cata vreme, dupa ce am vazut zambetul pana la ceafa al domnului Iliescu atatia ani, cata vreme vom mai vedea ranjetele domnului Basescu?", a mai precizat CTP.

Comentarii Facebook