Imagini suprinse de o camera de supraveghere cu bataia primita de batranul din Craiova care a murit- VIDEO

Bataia a fost surprinsa de o camera de supraveghere din Craiova. Primaria a pus la dispozitia Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj caseta cu inregistrarea video a incidentului care arata ca Pavel Rentea de 62 de ani a fost lovit de doua ori de Cosmin Dragan de 22 de ani.

 

Pe imagini veti vedea cum tanarul care este recidivist il loveste pe batran enervat ca acesta traversa prea incet. Pleaca, dar dupa cateva momente se intoarce si il mai loveste o data. Batranul isi continua drumul, dupa cativa zeci de metri este abordat de un sofer care voia sa stie cum se simte. Imediat dupa aceea, batranul se aseaza pe o platforma de ciment din intersectie, iar apoi a lesinat. Tot timpul nepoata de 6 ani a craioveanului a fost langa el.

 

Aceste imagini au ajuns astazi la procurori. Potrivit Mediafax, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, Magda Badescu a declarat: "Am intrat in posesia unor imagini de pe camera de supraveghere a Primariei Craiova in care se observa cum s-a petrecut incidentul. Procurorii continua cercetarile pentru infractiunea de lovituri cauzatoare de moarte".

 

Comentarii Facebook