Hugh Jackman se luptă cu cancerul pentru a șasea oară

 

Cunoscutul actor Hugh Jackman a fost operat, zilele treute, pentru a șasea oară de când a fost diagnosticat cu cancer.

 

Actorul în vârstă de 48 de ani și-a înștiințat fanii că, zilele trecute, s-a operat a șasea oară pentru a-și trata cancerul de piele. Și deși forma de cancer cu care s-a confruntat nu este atât de severă ca altele, sperietura a fost una destul de mare și îngrijorările pe măsură. ”Arată mai rău bandajat decât fără bandaj. Vă jur”, a încercat actorul să-și calmeze fanii.

 

Ulterior, acesta a încercat să atragă atenția asupra importanței protecției solare, lucru pe care îl face încă de la prima intervenție chirugicală. De altfel, actorul a fost extrem de deschis cu fanii lui și le-a povestit întotdeauna prin ce trece. ”Un alt carcinom înlăturat. Mulțumită controalelor la care merg periodic”, a precizat actorul în vârstă de 48 de ani, relatează okmagazine.ro.

 

Vorbind despre forma de cancer de care a suferit, Hugh a declarat în trecut: ”Un exemplu de ce se poate întâmpla dacă nu porți loțiune cu protecție solară. O formă mai puțin severă de cancer, dar totuși de luat în calcul. Vă rog, folosiți creme și loțiuni cu protecție solară și mergeți periodic la control”.

Comentarii Facebook