Hackerul care i-a spart contul lui Mark Zuckerberg a fost PREMIAT

 

Hackerul palestinain Khalil Shreath, cel care i-a spart pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg a fost premiat.

 

Khalil Shreath a descoperit o eroare tehnică ce ar fi permis oricărei persoane să posteze mesaje pe paginile de Facebook ale unor străini.

 

El a postat astfel un mesaj pe Facebook folosind contul fondatorului rețelei de socializare, Mark Zuckerberg, fiind premiat cu 12.000 de dolari de susținătorii săi din întreaga lume, prin intermediul unor donații, scrie Daily Mail. 

 

Palestinianul i-a avertizat pe cei de la Facebook despre această breșă în sistemul de secuitate al site -ului, dar nu a primit niciun răspuns. Pentru a fi remarcat el i-a spart pagina lui Mark Zuckerberg. 

 

Scuze că ți-am violat intimitatea. N-am avut nicio altă soluție, după avertizările pe care le-am trimis reprezentanților Facebook”, i-a scris Khalil Shreath lui Mark Zuckerberg în mesajul postat pe wall-ul acestuia. 

 

După această măsură extremă, echipa de experți responsabilă cu securitatea Facebook a dat asigurări că eroarea tehnică a fost remediată. 

 

Facebook a refuzat să îl răsplătească pe hakerul palestinian, motivând că acesta a comis un act care violează codul rețelei de socializare.

Comentarii Facebook