Hackerii Anonymous au trimis un nou mesaj Romaniei: Urmeaza dictatura pe internet VIDEO


Hackerii Anonymous s-au adresat din nou romanilor, prezintand pericolele legii ACTA, care ar urma sa ingradeasca libertatea de exprimare si va aduce o dictatura pe internet.

"In timp ce protestul vostru slabeste din cauza vremii urate, iar politicienii continua circul pe ecranele televizoarelor voastre, Parlamentul European a semnat ACTA, care va impune o dictatura pe internet: fiecare aspect al activitatii tale pe internet va fi monitorizat.

Trebuie sa stii ca dincolo de jocuri video, filme si divertisment in general, exista un lucru mai important, care aduce oamenii impreuna: comunicarea. Dreptul de a furniza si de a primi informatie ne este rapit odata cu ACTA.

Trebuie sa realizam ca acesta este primul pas spre o dictatura globala, care va ingradi libertatea de exprimare, drepturile noastre si, in cele din urma, dreptul nostru de a locui pe aceasta planeta", scriu cei de la Anonymous.

ACTA ar urma sa protejeze drepturile de autor pe internet, dar inca legea nu a fost aprobata.

Grupul renumit de hackeri Anonymous au salutat in 19 ianuari actiunile de protest organizate din Romania i-au incurajat pe romani sa continue sa isi ceara dreptul la o viata mai buna.


Comentarii Facebook