Marti 29 Noiembrie

De ce s-a rupt trupa Talisman! Tavi Colen: Alin Oprea bea pe rupte


Trupa Talisman s-a destramat din cauza divergentelor si a neintelegerilor dintre cei doi componenti: Tavi Colen si Alin Oprea.

In presa centrala, cei doi artisti si-au aruncat iarasi cuvinte grele.

Tavi Colen a declarat ca a ales sa paraseasca trupa Talisman. "L-am rugat pe Alin sa facem un pact. Eu l-am rugat sa faca trei lucruri ca sa continue. Vreau sa ii aduc aminte cele trei conditii pe care l-am rugat sa le indeplineasca pentru ca noi sa putem continua cu aceasta formatie. Aceste trei dorinte sunt urmatoarele: 1. Nu doream sa mai bea alcool inainte de spectacol caci eu il caram sa nu-l vada presa ca merge pe multe carari. L-am rugat sA nu mai vina cu sotia la concerte, nu din cauza ca nu-mi placea fata ei sau ca aveam altercatii. Aveam momente in care Larisa imi explica cum sa cant, cum sa merg, cum sa ma imbrac si chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa sa-mi explice ca nu fac bine ce fac. Nu mai e important ce discutii am avut noi. Nu vreau sa discutam! Dar nu mai vreau sa avem aceste discutii legate de sotia lui. Intotdeauna m-am dus cu o floare la ei, cu un cadou pentru cel mic. Nu din motive prietenesti i-am spus sa nu mai vina cu ea, ci din motive profesionale. Sa vina cu ea la concerte, sa stea in sala, nu in culise. 3. Eu am un contract pe care din pacate nu am putut sa vin sa vi-l arat. Am adus o lucrare la formatia Talisman, era o reclama la o companie de telefonie mobila. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator si a spus ca el e compozitorul piesei din reclama si ca nu e de acord sa imparta banii cu Tavi. La fundatia Talisman, ca eu faceam versurile sau ca le facea el...", a spus Tavi, potrivit Kanal D.

"Toti artistii beau. Eu oricum nu mai beau de un an ca am probleme de sanatate. Nimeni n-o sa-mi poata spune vreodata sa nu imi iau sotia. Nu stia sa cante live, canta prost. Nu stia sa se imbrace bine, ei nu i-a placut. Am filmat cu Tavi cand canta extrem de prost live. Am filmari cu Tavi, un concert intreg in care canta fals", a spus si Alin.

Comentarii Facebook