Guvernul DACIAN CIOLOŞ a trecut și va porni la treabă. Băsescu a lansat acuzații

 

Noul Guvern al României a trecut de votul Parlamentului, iar cabinetul de tehnocraţi condus de Dacian Cioloş va trece la treabă.

 

Guvernul a trecut cu 389 de voturi "pentru" şi 115 "împotrivă". Ultimii doi ministri nominalizați au fost Vasile Dâncu şi Raluca Prună, primul fiind și vicepremier. .

 

Veti avea in Guvern un partener permanent şi deschis", a spus Cioloş.

 

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a spus că guvernul este controlat de PSD: ”Indiscutabil suntem in fata guvernului lui Klaus Iohannis, dar este un guvern pe care nu l-a avut in vedere acum un an cand spunea ca "vreau guvernul meu". Este un Guvern controlat de PSD. 

 

Daca ati observat, primul de langa premierul Ciolos este Vasile Dancu, ceea ce este un semnal pentru tara si sala cine este jupanul in ceea ce priveste sustinerea guvernului. Cel care va sta la dreapta premierului va fi Dancu, incepand de azi. Semnificatia este clara pentru mine, poate pentru altii nu", a declarat Traian Băsescu la România TV.

 

Felicitări noului Guvern, care a primit în această după-amiază votul de încredere din partea Parlamentului! Este o dovadă că partidele au înțeles că un Guvern de tehnocrați este acum soluția cea mai bună pentru România.

 

Cabinetul Cioloș va avea o sarcină dificilă, iar îndeplinirea obiectivelor asumate în programul de guvernare nu va fi posibilă fără un sprijin parlamentar consistent.

 

Sunt încrezător că fiecare membru al echipei guvernamentale va trata cu responsabilitate și profesionalism misiunea care i-a fost încredințată. Mult succes!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Comentarii Facebook