Miercuri 24 Aprilie

Fratele lui Traian Basescu este acuzat ca a palmuit o femeie in trafic


Fratele sefului statului, Mircea Basescu, este acuzat de o femeie ca a palmuit-o in trafic. Victima a depus o plangere la politia din Constanta, in care sustine ca Mircea Basescu a blocat-o cu Mercedesul in trafic si a lovit-o.

Nicolata Moraru sustine ca incidentul s-a petrecut vineri, in centrul orasului Constanta. "Eram in trafic, in zona garii din Constanta, incadrata pe banda intai pentru a face dreapta si de pe banda doi am observat un Mercedes de culoare inchisa care incerca sa treaca. Am claxonat si am mers mai departe. Facand dreapta, pe bulevard, am observat ca respectiva masina mergea pe banda intai. A trecut pe langa mine injurand, cu un vocabular destul de colorat, domnul de la volan, si s-a postat in fata masinii mele, oprind in mijlocul strazii, blocand cele doua benzi. M-am speriat, am franat, am ramas cu geamul deschis la masina, iar domnul respectiv a coborat din autoturismul pe care il conducea, a bagat mana pe geam si, injurandu-ma in continuare, mi-a tras un dos de palma. Eu am inchis fereastra, iar el a inceput sa traga de portiera", a declarat Nicoleta Moraru, soferita agresata, la o emisiune de la Realitatea TV.

Femeia a a dpus si o plangere la politie si a povestit intreaga scena. "In declaratie am scris modelul masinii si numarul de inmatriculare pe care l-am retinut. Initial, nu l-am recunoscut. Am insistat sa aflu cine este posesorul acelui autoturism si am aflat cu stupoare ca este domnul Mircea Basescu. Am cautat pozele dumnealui pe Internet si mi s-a confirmat ca era chiar dumnealui cel care conducea autoturismul", a mai spus Nicolaeta Moraru.

Fratele presedintelui neaga toate acuzatiile. "Sa spuna despre mine ca am afaceri cu statul, ca ma ocup de trafic de armament este una, dar sa spuna asa ceva, ca am lovit o femeie, este inadmisibil", a declarat Mircea Basescu, citat de Mediafax.

Comentarii Facebook