Miercuri 24 Aprilie

Franks: Am mers prin Bucuresti si am avut sentimentul ca a trecut criza


Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, a marturisit ca s-a plimbat prin Bucuresti si a tras concluzia ca "hop" a trecut.

"Mergand pe strazile Bucurestiului si facand comparatia cu un an, doi in urma, observ o ameliorare a activitatii economice. in loc sa vad magazine care se inchid, vad magazine care se deschid. Cred ca exista sentimentul ca am trecut hopul", a spus Franks la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV.

Oficialul FMI a vorbit si despre situatia lui sociala, adaugand ca, desi are un salariu bun, nu acorda mare atentie vestimentatiei.

"In cazul meu, primesc un salariu adecvat de la FMI, duc o viata destul de buna, asa ca n-am pretentii de mai mult. (...) Marturisesc ca nu sunt expert in domeniul modei si nu ma uit mai deloc la cat de scump este costumul cuiva sau la ce fel de ceas poarta. Nici nu observ lucrurile acestea intr-o intalnire cu autoritatile, sunt atent numai la chestiunile economice pe care le discutam", a mai spus Franks.

Pentru anul 2012, seful misiunii FMI in Romania a spus ca tara noastra ar putea nu isi indeplineasca targetul de crestere economica de 2%, daca criza economica se va agrava.

Comentarii Facebook