Fotografie cu Michael Jackson mort, prezentata de procurori juratilor in deschiderea procesului din LA


Procurorii americani au socat intreaga lume, prezentand o fotografie cu Michael Jackson mort si o inregistrare audio cu megastarul datata 10 mai, adica cu o luna inainte de moartea acestuia.

Procesul mortii lui Michael Jackson a inceput marti cu un moment extraordinar, procurorul prezentand fotografia cu corpul neinsufletit al megastarului, care parea a avea un tub in gura si un bandaj de leucoplast.

"Moartea lui Michael Jackson a fost o crima. Probele vor demonstra ca vedeta si-a pus viata in mainile doctorului Conrad Murray. Michael a avut incredere in abilitatile de medic ale lui Conrad Murray", a spus procurorul David Walgren.

Avocatul fostului medic al megastarului a pledat pentru nevinovatia clientului sau, declarand ca Michael Jackson si-a provocat singur moartea. Vedeta a inghitit 8,2 mg de Lorazepam si si-a injectat propofol.

 

Procurorii au prezentat si o inregistrare din 10 mai 2009, cu o luna inainte de moartea vedetei, in care Michael Jackson era sub influenta unor substante si de abia vorbea. Inregistrarea a fost recuperata din telefonul doctorului Conrad Murray, care se demonstreaza ca stia in ce stare se afla pacientul lui.


Comentarii Facebook