Tiganca romanca fura dintr-un magazin bijuterii de 54.000 de lire! VIDEO CAMERA DE SUPRAVEGHERE


Trei tiganci din Romania au furat dintr-o magazin de bijuterii bunuri in valoare de 54.000 de lire. Una dintre femei a scos chiar un raft intreg cu bijuterii si l-a ascuns in rochie.

Saina Sava, cea care a furat bijuteriile, face parte dintr-o grupare specializata in furturi din magazine. In timp ce o persoana i-a distras atentia angajatei, tiganca a inceput sa scoata bijuterii din vitrina si chiar a luat un raft intreg si l-a ascuns intr-un buzunar secret al rochiei.

Intreaga scena a fost filmata de camerele de subraveghere ale magazinului din Leicester. Pe imagini se vede cum una dintre tiganci chiar si-a desfacut baticul pentru a-si ascunde mai bine "partenera".

Saina Sava, 38 de ani, si Sedra Niculescu, 28 de ani, din Luton, au fost condamnate la 16 luni de inchisoare, dupa ce si-au recunoscut faptele.

Cea de-a treia persoana din imagini nu a fost identificata. Bijuteriile au fost vandute in 16 iunie si prejudiciul nu a mai fost recuperat.

Socant este ca cele trei tiganci au fost asteptate in fata magazinului de bijuterii de un alt complice la volanul unui BMW seria 5, scrie Daily Mail.


Comentarii Facebook