Fostul secretar de stat din Ministerul Justiției, Oana Hăineală, audiată de DNA privind OUG 13



Fostul secretar de stat din Ministerul Justiției, procurorul Oana Hăineală, a fost audiată de DNA, marți dimineață, în dosarul deschis după adoptarea ordonanţei 13 privind modicarea codurilor penale. Aceasta a fost retrasă de la minister, la cererea procurorului general.

"Sunt audiată în calitate de martor, era normal să fiu chemată, dar nu am nicio legătură cu ordonanţa", a declarat Oana Hăineală înainte de a intra la audieri, potrivit Mediafax.

Hăineală a fost retrasă de la Ministerul Justiţiei în urma unei cereri a procurorului general al României, măsură luată şi în cazul lui Constantin Sima. De asemenea, Sima, a fost audiat, luni, timp de patru ore de procurorii DNA în același dosar.

"Am dat o declaraţie în calitate de martor în dosarul în care se fac cercetări privind ordonanţa de urgenţă a Guvernului numărul 13. Nu pot oferi alte date fiind o cauză în faza de urmărire penală. Am calitatea de martor", a declarat procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei, la ieşirea din sediul DNA.

Comentarii Facebook