Duminica 28 Aprilie

Fii tot mai tânără pe zi ce trece. 10 alimente care te întineresc

 

O dietă echilibrată şi sănătoasă este cel mai important element care poate încetini procesul de îmbătrânire şi te poate face să te simţi şi să arăţi tânără.

1. Ceai verde

Conţinutul ridicat de antioxidanţi, ce încetinesc procesul de îmbătrânire şi au şi un efect important în prevenirea cancerului, nu este singurul atu al ceaiului verde. Această bautură reglează tensiunea arterială, scade nivelul glicemiei şi al colesterolului "rău" şi întăreşte sistemul imunitar, potrivit eva.ro

2. Iaurt natural

Culturile vii de bacterii cresc numărul de anticorpi şi au un efect benefic asupra sistemului digestiv şi a celui imunitar. Iaurtul natural poate fi cea mai simplă soluţie, dar nu te limita doar la el. Chefirul şi sana conţin alte tipuri de bacterii utile pentru tinereţea corpului tău.


3. Ciocolată amăruie

Dacă eviţi excesul de zahăr deoarece ştii că grăbeşte îmbătrânirea, cel mai potrivit desert pentru tine este ciocolata amăruie, cu un conţinut de cacao mai mare de 75%. Bogată în flavonoizi, cacaua scade riscul bolilor cardiace şi previne apariţia demenţei.

Vezi mai multe pe eva.ro

Comentarii Facebook