Romanca de 10 ani care a nascut in Spania a facut copilul cu varul ei de 13 ani - FOTO

Fotografiile cu Elena Chiritescu, romanca de 10 ani care a nascut in Spania, si tatal copilului, varul ei de 13 ani, au fost publicate astazi de cotidianul britanic Daily Mail.

 

Potrivit ziarul britanic, cei doi au fost crescuti impreuna de bunica lor. Elena Chiritescu si varul ei Gheorghe Mecic au copilarit in sectorul 5 din Bucuresti, iar fotografia publicata de jurnalistii britanici a fost facuta cand fata era deja insarcinata in trei luni.

 

Fata a ramas insarcinata cand avea 9 ani. Mama ei a plecat la munca in Spania, astfel incat fata a ramas in grija bunicii. La fel s-a intamplat si cu Gheorghe, a carui mama a plecat tot in Spania la cules de capsuni. Jurnalistii scriu ca cei doi copii si-au gasit alinare reciproc si ca nu este clar cand relatia lor a devenit una sexuala.

 

Abia cand s-a apropiat data nasterii, mama Elenei a chemat-o in Spania, iar fetita, Nicoleta, s-a nascut in 26 octombrie in spitalul din Jerez de la Frontera. Autoritatile din Spania analizeaza acum daca este oportun ca fetita nascuta luna trecuta sa fie preluta in serviciul de protectie sociala.

 

Daily Mail sustine ca recordul de cea mai tanara mama din lume il detine peruanca Lina Medina, care, in 1939, a nascut prin cezariana la numai 5 ani.

 

Foto: Daily Mail

Comentarii Facebook