SOCANT - Fata batuta si jefuita in fata a trei agenti de securitate - VIDEO

O adolescenta de 15 ani a fost snopita in bataie intr-o statie de autobuz din Seattle. Trei agenti de ordine au privit cu nepasare cum fata era data cu capul de ciment si jefuita.


Victima, care nu a suferit rani grave, a declarat politiei, conform Associated Press, ca un grup de patru persoane a urmarit-o de la un magazin pana la tunelul unde circula autobuzele. Tanara de culoare a spus ca in magazin cei patru au abordat-o agresiv spunand ca are “lucruri frumoase”, si ca “se poarta ca o alba”. Doi politisti au intervenit, i-au alungat pe turbulenti si au condus-o la o alta iesire din magazine.

Adolescenta declara ca le-a cerut celor doi ofiteri de polities a o insoteasca pana la statia de autobuz din apropiere , dar acestia au refuzat.


In acel moment ea s-a apropiat de cei trei agenti de ordine pentru a fi protejata , dar dupa cum se vede si in imagini acestia nu au schitat nici un gest de a o apara . O fata din grupul de agresori a atatcat-o , a impins-o in strada , iar dupa cateva secunde de lupta a reusit sa o tranteasca pe jos.

Paznicii au privit cu detasare cum fata cazuta era lovita cu piciorul in cap si in stomac pana cand nu a mai miscat


Incidentul a avut  loc in 28 ianuarie iar ieri fata a intentat ieri proces impotriva agresoarei si a celor trei jefuitori care i-au furat poseta , telefonul si Ipod-ul.


Agentii de securitate , neinarmati , au spus ca au ordine sa “observe si sa raporteze” si nu au autoritatea sa intervina. Ei au chemat politia dar nu au facut nimic pentru a opri evenimentele.

Seriful din localitate, John Urquhart, le-a luat apararea agentilor de securitate , spunand “ Daca lucrezi la banca si faci altceva decat sa dai bani cand este jefuita banca  , vei fi impuscat. Nu ne asteptam ca civilii sa ia masuri politienesti. In acest caz a fost o lupta violenta iar ei erau depasiti numeric de atacatori 3-la -1”


Totusi , firma de paza si autoritatile au declarat ca sunt foarte dezamagiti, situatia este inacceptabila si vor revizui acest protocol in vederea evitarii unor noi situatii similare pe viitor.

“ Acest incident a fost o lupta intre doua adolescante , fara a exista indicii ca ar fi implicat un grup mai mare in caz ca agentii ar fi intervenit “ a declarat seful firmei de securitate Olympic Security, unde sunt angajati cei trei agenti de paza.

 

Comentarii Facebook