Facebook și Instagram au interzis vânzarea de arme pe rețelele de socializare. Ce produse nu mai ai voie să comercializezi



Facebook este cea mai mare rețea de socializare din lume, având peste 1.59 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună. De asemenea, în 2012, compania a achiziționat și platforma de photo-sharing Instagram.

Acum, cele două platforme au interzis vânzarea de arme private.

De asemenea, Facebook a interzis și vânzarea de marijuana (al cărei consum este legal în anumite state din SUA, dar și țări precum Olanda), de pastile și droguri ilegale.

"In ultimii 2 ani, din ce in ce mai multi oameni au folosit Facebook pentru a descoperi produse si pentru a cumpara si vinde unele lucruri" a spus Monika Bickert, head of product policy la Facebook, potrivit yoda.ro.

Rețeaua de socializare se bucură de o prezență foarte mare a ”vânzătorilor” individuali, care își promovează produsele pe această platformă. Acum, vânzarea privată de arme este interzisă pe Facebook, însă retailerii autorizați de arme de foc își vor putea posta în continuare anunțurile.

Conducerea Facebook precizează că are deja un sistem prin care se pot detecta vânzările de arme private și că vor elimina conținutul care încalcă această poliță.

Comentarii Facebook