Experiențe de groază pentru jurnaliști la Sochi. Au primit camere fără apă, încălzire și paturi



Jurnaliștii sportivi care s-au deplasat în Rusia, La Sochi, cu ocazia pregătirilor pentru Olimpiada de iarnă din acest an, au avut parte de o serie de surprize deloc plăcute.

Majoritatea dintre ei s-au confruntat cu mari probleme privind camerele închiriate în hoteluri.

Jurnaliștii care s-au confruntat cu probleme chiar au început să facă un live-update prin Twitter cu situația hotelurilor de la Soci.

CNN a închiriat 11 camere într-unul dintre hotelurile destinate presei acum cinci luni. Suntem aici de o zi și nu este disponibilă decât una”, a scris Harry Reekie de la CNN.

Am ajuns înapoi la hotel. Liftul s-a stricat după o jumătate de zi de când a fost dat în folosință. Am urcat scările. Ușa de la etajul meu (adică ieșirea de urgență) era blocată”, scrie și Shaun Walker.

Majoritatea persoanelor cazate în hoteluri se confruntă cu lipsa apei, a încălzirii sau a toaletelor funcționale.

Hotelul meu nu are apă. La recepție scrie că dacă apa revine ”să nu o folosiți pe față pentru că aceasta conține ceva foarte periculos””, a scris Stacy St. Clair.

După o perioadă apa a început să funcționeze în camera jurnalistei, însă culoarea nu era deloc una normală.


A revenit apa la noi în hotel, într-un fel. Măcar acum știu cum arată apa cu ceva foarte periculos în ea”, a scris jurnalista alături de fotografia cu două pahare pline cu apa ”periculoasă”.

 



Comentarii Facebook