Emil Boc: Doi moguli si doi politicieni si-au dat mana pentru suspendarea presedintelui

Premierul ii acuza pe Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu ca s-au aliat cu Crin Antonescu si Victor Ponta pentru a-l suspenda pe Traian Basescu.

 

"Doi moguli si doi politicieni si-au dat mana in continuare pentru suspendarea presedintelui contrar Constitutiei si intereselor Romaniei, fara sa invete nimic din lectia istoriei", a declarat premierul Emil Boc, potrivit realitatea.net. El ii acuza pe cei doi patroni de trusturi media ca s-au aliat cu presedintii partidelor de opozitie pentru a initia suspendarea presedintelui.

 

"Am vazut declaratii de suspendare din functie a presedintelui si nu ma mira sa vad din noua Alianta intre moguli si politicieni cu privire la suspendarea politicienilor, Alianta care nu are alt obiectiv decat sa opreasca mersul justitiei spre cei care nu au ajuns pana acum acolo sau sa ajunga la resurse la care nu au putut avea acces in timpul mandatului actualului presedinte", a mai spus Boc.

 

"Motivele pentru care domnii Voiculescu si Vantu doresc cu ardoare demiterea presedintelui nu sunt noi. Atacul politic este dat prin politicieni contralati, iar cel mediatic prin jurnalisti platiti. PSD se afla in continuare la ordinele domnului Vantu. In ceea ce il priveste pe domnul Voiculescu, lucrurile sunt clare: partidul domniei sale este de mult partidul-troc televiziune contra locuri in Parlament", a spus astazi Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al PDL.

Comentarii Facebook