Marti 7 Februarie

Egiptenii vor avea voie sa faca sex cu nevestele lor moarte. Vezi si alte legi bizare


O lege noua si bizara e pe cale sa fie votata in Egipt. Aceasta lege permite barbatilor care si-au pierdut nevestele sa faca sex cu cadavrele lor in primele sase ore de la instalarea decesului.

Legea, bazata pe spusele clericului marocan Zamzami Abdul Bari cum ca "o casatorie este valabila si dupa moarte", a fost numita "sexul de adio". De asemenea, si femeile vor putea face sex cu barbatii lor morti.

Un alt proiect de lege ce a scandalizat femeile din Egipt prespune acceptarea casatoriilor intre copii sub 14 ani, dar si luarea dreptului de educatie si munca pentru reprezentantele sexului frumos.

Alte legi bizare:

1. In Marea Britanie, legea permite oricarei femei gravide sa urineze oriunde doreste, inclusiv in cascheta unui politist, fara sa poate fi trasa la raspundere.

2. In statul Carolina de Nord, este interzis de lege sa injuri in prezenta mortilor.

3. In statul Florida, daca o femeie nemaritata sare cu parasuta in zilele de Sambata, acesta ajunge invariabil la inchisoare.

4. In capitala statului El Salvador, orasul San Salvador, exista o lege care condamna la moarte prin impuscare in fata unui pluton de executie, orice sofer prins baut in interiorul capitalei. Anul trecut 32 de soferi ghinionisti au fost executati in acest mod.

5. In Paraguay duelul este permis de lege, atata timp cat cei doi participanti la duel fac dovada ca doneaza sange spitalelor.

6. In timpul regimului politic taliban din Afganistan, clericii musulmani au adoptat o lege care le interzice femeilor sa poarte sosete de culoare alba, pe motiv ca astfel barbatii se excita sexual in preajma lor.

7. Orasul St. Louis din Missouri are in vigoare o lege conform careia este interzis ca un barbat sa salveze o femeie aflata in pericol, daca aceasta este imbracata in pijamale.

8. In statul american Oklahoma, orice persoana care se stramba in mod voit la un caine, ajunge la inchisoare sub invinuirea de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului.

9. In Liban, barbatilor le este permis sa intretina acte sexuale cu animalele de sex feminin. Daca in schimb, un barbat este surprins in timpul unui act sexual cu un animal de sex masculin, este pedepsit cu moartea fara niciun fel de proces.

10. In Danemarca exista o lege care-i obliga pe toti posesorii de automobile sa se uite sub propriile masini in cautarea unor eventuali copii ascunsi acolo, inainte de a urca la volan si a demara.

Vezi AICI mai multe legi ciudate.

Comentarii Facebook