Efectele cutremurului din Japonia: sute de persoane date disparute si 300 de morti - FOTO

 

UPDATE (ORA 19.00)

Autoritatile japoneze sustin ca 350 de persoane sunt date disparute dupa cutremurul de vineri. Anterior, agentiile de presa anuntau ca numarul celor disparuti a ajuns la 88.000.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Numarul persoanelor date disparute dupa cutremurului si valul seismic ce au afectat Japonia a ajuns la 88.000, informeaza realitatea.net.

 

Un tren de pasageri a fost dat disparut dupa valul seismic provocat de cutremurul de vineri din Japonia. Trenul apartinea companiei East Japan Railway Co. si circula pe linia Senseki, care face legatura intre orasele Sendai si Ishinomaki. Potrivit politiei locale, trenul se afla in apropierea garii Nibiru cand s-a semnalat valul cu inaltimea de zece metri. Autoritatile nu cunosc numarul pasagerilor care se aflau in tren.

 

Presa internationala anunta ca aproximativ 200 - 300 de cadavre au fost gasite pe o plaja din Sendai, in nord-estul Japoniei. Autoritatile estimeaza ca in zona peste 1.200 de case au fost afectate de valul seismic.


Vezi si

Cutremur cu magnitudinea de 8,9 si tsunami de 10 metri inaltime in Japonia - VIDEO si FOTO

Alerta nucleara in Japonia, dupa cutremurul de 8,9 grade pe scara Richter

 

Foto: dailymail.co.uk

Comentarii Facebook