E un caz uimitor: La 90 de ani, bea câte 16 beri pe zi

 

O pensionară din Belgia a primit din partea familiei 90 de lăzi de bere cadou la aniversarea a 90 de ani. 

 

Bertha De Bot este un caz care îi uimește și pe medici, pentru că obișnuiește să bea în jur de 16 beri în fiecare zi, scrie lavenir.net. 

 

Bertha De Bot le-a povestit jurnaliștilor că a băut prima bere la vârsta de 17 ani. ”Beau exclusiv pentru gust, nu pentru senzația de amețeală”, a spus Bertha de Bot. 

 

Femeia nu se consideră alcoolică, pentru că nu bea niciodată înainte de ora 11.00 dimineața. Ea a fost internată în spital timp de două săptămâni, perioadă în care nu a mai băut nimic, ceea ce, susține ea, arată că se poate lăsa cu ușurință la consumul de bere. 

 

”Apetitul” pentru bere al femeii l-a îngrijorat pe fiul acesteia, care a apelat la medici. În urma analizelor, i s-a spus că Bertha De Bot are o toleranță ieșită din comun pentru alcool. 

 

În cazul oamenilor normali, o asemenea dietă etilică scade simțitor speranța de viață, însă pensionara belgiană poate continua să bea 16 beri pe zi fără să se expună unor mari pericole. Din acest motiv, la aniversarea de 90 de ani a primit din partea familiei 90 de lăzi de bere. 

Comentarii Facebook