Dupa ce a fost achitata, judecatoarea Elena Turcu va mai fi si despagubita cu 150 de mii lei! VIDEO

Judecatoarea Elena Turcu, cea care a fost judecata ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice dupa ce a fost prinsa de politisti in trafic, acum va primi inapoi si toate salariile de cand nu a fost in sala de judecata, potrivit Realitatea TV. Si ca si cand acest lucru nu ar fi de ajuns se va si intoarce in sala de judecata ca magistrat.

 

Potrivit stattului magistratului "suspendarea din functie inceteaza, iar magistratului repus in situatia anterioara si se platesc drepturile banesti de care a fost lipsit pe perioada suspendarii".

 

Va reamintim ca scandalul a inceput in 2007 cand judecatoarea Elena Turcu a fost oprita in trafic de politisti. Dupa ce  a facut scandal, judecatoarea a fost trimisa in iulie 2010 in judecata.

 

Pe parcurs, insa, judecatorii s-au razgandit si au cerut ca judecatoarea Elena Turcu sa primeasca doar o amenda, intrucat nu s-a putut stabili alcoolemia.

 

Prin urmare, ea va primi toti banii pe care nu i-a incasat din iulie 2010 cand a fost trimisa in judecata si de cand nu a mai mers la serviciu.

Comentarii Facebook