Dr. Oz dezvăluie 5 trucuri care te ajuta să slăbeşti mai repede


O dietă sănătoasă şi exerciţiile fizice sunt secretul unei siluete perfecte. Iar ca să ne fie mai uşor şi kilogramele să se topească mai repede, dr. Oz ne dezvăluie cinci trucuri utile pentru o slăbire mai rapidă.

1. Dimineaţa bea un shake de proteine

Prepară această băutură cu apă, ceai verde sau orice lichid care nu conţine calorii şi metabolismul tău va fi mai rapid cu 25%.

2. Bea o cafea amară în fiecare zi

Pe lângă efectul de antioxidant, o cafea fără lapte, frişcă şi alte alimente calorice, îţi taie pofta de dulcuri şi te ajută să arzi mai multe calorii.

3. Ia cina cu 4 ore înainte de culcare

Dacă iei cina cu patru ore înainte de culcare şi dimineaţa nu mănânci înainte de nouă, corpul tău va avea timp să consume ceea ce ai mâncat ziua.

4. Ia zilnic un supliment cu L-Carnitină

L-Carnitina este un aminoacid care ajută la transformarea grăsimilor în energie. Dr. Oz recomandă cel puţin 500 grame de L-Carnitină cu 30 de minute înainte de efortul fizic. Este un supliment eficient, sigur, care nu dă efecte secundare, potrivit unica.ro

5. Ia câte o aspitină la fiecare două zile

O aspirină luată la fiecare două zile dimineaţa la cafea este un truc vechi, dar eficient. Important este să nu ai probleme cu stomacul care să interzică administrarea aspirinei.

Comentarii Facebook