Doi studenți români au făcut MINUNI cu un apartament mic din New York! VEZI ce SUPER idei au avut - VIDEO

 

Doi studenți români au participat la un concurs care și-a propus să transforme un apartament cu o cameră din New York, într-un spațiu ultra-funcțional.

 

Graham Hill, fondatorul site-ului ecologist treehugger.com, a lansat un concurs prin care a cerut să fie transformat un apartament cu o cameră într-un spațiu funcțional și prietenos cu mediul.

 

La concurs s-au înscris 303 proiecte, dar câștigători au fost doi români, studenți la Arhitectură, Cătălin Sandu şi Adrian Iancu. Cei doi au 25 de ani, locuiesc în Bucureşti şi sunt în ultimii ani de studii la Facultatea de Arhitectură şi de Urbanism "Ion Mincu" din Capitală, scrie rtv.net. 

 

Apartamentul creat de ei pentru Hill se numeşte Life Edited. La o primă privire este o simplă garsioneră. În încăpere sunt opt spaţii funcţionale. Camera de zi şi biroul se transformă în dormitor. Din bucătărie poți scoate o masă cu 10 scaune. 

 

Un dulap - perete poate fi tras pe șine și încăperea se împarte în două, cea nou creată are și două paturi suprapuse pentru oaspeți. 


Comentarii Facebook