Miercuri 1 Februarie

Dispare CANCAN?

 

Grupul CANCAN a anunțat că își reorganizează activitatea și se va axa pe diviziile online şi tv. Tabloidul Cancan nu va mai apărea pe print.

 

Noul tip de consum informaţional, rapiditatea cu care circulă astăzi informaţia, precum şi deficienţele nerezolvabile din sistemul românesc de distribuţie de presă cotidiană au dus la lipsa de perspectivă a produsului în varianta sa de print”, se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei Mediafax, de grupul CANCAN.

 

Prin comunicatul de presă, Grupul Cancan mai precizează că, după succesul înregistrat cu emisiunea CANCAN TV difuzată la Kanal D - respectiv de la o medie de audienţă a primului sezon de 1.2 % rating si 5.3% share pe publicul 18-49 de ani la o medie a celui de al doilea sezon de 2.5% rating si 8.5% share pe publicul 18-49 ani, grupul editorial intenţionează să-şi diversifice pe termen mediu producţia de conţinut pentru televiziune.

 

Avem planuri spectaculoase în .ro şi zona de televiziune, motiv pentru care sunt fericită că le pot face împreună cu echipa cu care am lucrat şi până acum. Nu vor fi modificări substanţiale în structura redacţională, ci doar de organizare a noului flux de lucru”, a declarat Oana Costea, redactor-şef al cancan.ro.

 

Lansăm un proiect complex, care practic optimizează întreaga operaţiune şi o adaptează noilor obiceiuri de consum impuse de evoluţia tehnologiei. Atât divizia online, cât şi, mai ales, divizia tv, care va produce programe noi şi nu numai, sunt cele mai eficiente şi moderne căi de a distribui conţinutul”, a apreciat Radu Budeanu, fondatorul şi proprietarul CANCAN.

 

Revistele Ciao! şi Spy vor apărea în continuare pe print.

Comentarii Facebook