Vineri 27 Noiembrie

Diete care te ajută să slăbești în timp ce dormi


Un renumit doctor din Statele Unite ale Americii a inventat o dietă care te ajută să dai jos kilogramele în excess, fără a-ți periclita sănătatea.

Medicul se numeste Caroline Apovian, de la Boston Medical Centre si a inventat o dieta care asigura pierderea a 3 kilograme in doar o saptamana.

Partea cea mai interesant este ca aceasta dieta nu presupune scoaterea din alimentatie a mancarurilor despre care se stie ca ingrasa, precum cartofii si pastele sau bauturile alcoolice.

Medicul mai sus mentionat a studiat timp de 25 de ani pentru a crea aceasta dieta, intitulata Overnight Diet si care presupune consumul a trei cocktailuri speciale pe parcursul unei saptamani. In afara de aceste cocktailuri, avem voie sa mancam absolut orice, fara sa ne confruntam astfel cu foamea caracteistica oricarei diete. Mai mult decat atat, doctorul sustine ca aceasta dieta asigura mentinerea masei musculare, spre deosebire de majoritatea dietelor in timpul carora pierdem si o mare cantitate din masa musculara corporala.

Continuarea pe Lyla.ro.

Comentarii Facebook