Dieta pe bază de mic dejun: Cum poți slăbi 11 kilograme într-o lună


Este un fapt bine cunoscut că micul dejun reprezintă cea mai mai importantă masă a zilei, care îți oferă energia necesară pentru a funcționa într-un regim corespunzător pentru întreaga zi.

Dieta cu mic dejun copios presupune sa mananci oricat doresti dimineata, pana in ora 09.00. Practic, masa de dimineata poate avea pana la 850 de calorii. Desi pare mult, este chiar indicat ca micul dejun sa aiba intre 600 si 850 de calorii pentru ca iti pune in miscare metabolismul. Acesta fiind activat corespunzator de dimineata, inseamna ca va arde ceea ce ingerezi la micul dejun si va continua sa arda caloriile si pe parcursul zilei tocmai pentru ca nu lasi metabolismul sa lancezeasca sarind peste cea mai importanta masa din zi: micul dejun, scrie Lyla.ro.


ACeastă dietă presupune ca dimineața, înainte de ora 09.00, să mănânci absolut orice poftești, de la omlete, gogoși și înghețată, până la pizza și sarmale, astfel încât să îți pui în mișcare ritmul metabolic, iar senzația de sațietate va dura și mai mult datorită cantității mare de mâncare ingerată. Dieta îți permite să îți satisfaci toate poftele culinare și chiar te ajută să dai jos 11 kilograme într-o lună.

Iata ce presupune dieta-minune cu mic dejun copios

Dimineata, pana in ora 09.00, mananci ce vrei si cat vrei. Dar nu pe fuga, ci asezandu-te la masa si savurand incet fiecare imbucatura. Ideal este, intr-adevar, sa alegi alimente mai sanatoase, adica paine din faina integrala in loc de paine alba si dulciuri facute din indulcitori natural (fructoza, spre exemplu), nu cele procesate industrial cu o multime de aditivi de gust. Mai mult, poti manca mancarea gatita pe care nu o iei la serviciu, cum ar fi ciorba, sarmale si chiar pizza comandata cu o seara inainte.


Mai multe detalii pe Lyla.ro

Comentarii Facebook