Dieta fast-food: Cum să slăbești cu ”junk food”



Dacă nu te poți abține de la mâncarea fast-food, nutriționiștii au acum o veste bună pentru tine. Dieta cu fast-food durează șase săptămâni și te ajută să slăbești dacă știi cum să îți alegi meniul.


Dieta fast-food poate parea, in prima instanta, ceva imposibil, caci acest tip de mancaruri sunt adesea asociate cu un stil de viata nesanatos care duce, mai mereu, la ingrasare. Dar un regim de sase saptamani cu produse fast-food atent alese te poate ajuta la slabit. Iata cum!

Dieta fast-food îți permite să mănânci pui la gratar, cartofi copti, chili, fructe parfait, castravecior murati, morcovi rasi si salata de varza fara nicio problema, însă trebuie să alegi lipa în loc de chifle deoarece conține mai puține calorii și este mai sănătoasă decât pâinea.

Nici produsele prăjite nu sunt acceptate în dietă, astfel că ai interzis la pui, vita sau porc prăjit, dar și la cartofi prăjiți.

Cat despre sosurile de salate, in loc de cele albe, adesea pe baza de maioneza, alege sos vinegret si roaga-l pe cel care o prepara sa puna mai putin in salata. In felul acesta, excluzand sosurile pe baza de maioneza, poti elimina 130 de calorii la o singura masa.

Sa luam ca exemplu clasica shaorma. O poti transforma intr-o masa sanatoasa daca cer sa ti-o faca astfel: sa puna pui sau vita, de preferinta nu porc, sa puna salata, castravecior, morcovi rasi, ceapa daca iti place, sare si piper si atat. Fara sosurile specifice si fara cartofi prajiti. Infasurata in lipie te vei bucura astfel de o masa sanatoasa fara a avea un surplus caloric. Mai mult, opteaza pentru o shaorma mica sau medie, niciodata pentru una mare.

Citește mai multe pe lyla.ro

Comentarii Facebook