Dietă de vară. Cum să slăbești rapid cu portocale


Dieta cu portocale este una dintre cele mai bune diete pentru sezonul cald, avand in vedere ca este bogata in vitamine si duce la eliminarea rapida a kilogramelor in plus.

Cu dieta cu portocale veti reusi sa slabiti in jur de 3 kilograme in sapte sile si este eficienta datorita faptului ca ajuta organismul sa elimine din toxinele acumulate. La acest lucru contribuie foarte mult continutul inalt in vitamina C, calciu si oligoelemente ale portocalei.
Dieta cu portocale este eficienta si datorita continutului redus de calorii din portocale. Astfel, o portocala are numai 39 de calorii si doar 8,5 grame de glucide, potrivit Tabelului de Calorii pentru Fructe si Legume.

Insa, dieta cu portcolae nu are numai avantaje. Avand in vedere ca nu are o baza stiintifica solida, aceasta dieta este relativ dezechilibrata. De aceea nu este indicat sa fie tinuta mai mult de 7 zile pe luna pentru ca altfel intreg organismul ar putea fi afectat. Un alt dezavantaj este ca trebuie consumate aceleasi alimente la aceleasi ore timp de 7 zile, lucru care face ca aceasta dieta sa fie una dintre cele mai plictisitoare.

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook