Dietă: Cum să slăbeşti 3 kilograme în 7 zile cu cartofi

 

 

O dietă cu cartofi promite minuni: 3 kilograme în 7 zile.

 

Ziua 1

Mic dejun: 150 g iaurt degresat se amestecă cu două linguri de suc natural de portocale. Se spală şi se curăţă 200 g de fructe (mere, mandarine, portocale), se taie şi se amestecă cu iaurtul, împreună cu 3 linguri de fulgi de cereale. Se bea apoi o cană de ceai verde.

 

Gustare : 150 g iaurt de băut.

 

Prânz : 4 cartofi mari se spală, se curăţă şi se se fierb întregi. Se curăţă o roşie şi doi ardei graşi, se taie fâşiuţe şi se amestecă cu 50 g de caşcaval ras. Se condimentează cu sare şi piper. Se iau doi cartofi, se taie în patru şi se pun într-o crăticioară. Peste ei se pune compoziţia cu caşcaval şi se dau la cuptor 10 minute. Ceilalţi doi cartofi se pun la rece pentru masa de seară.

 

Gustare : Un măr.

 

Cină : Cei doi cartofi de la prânz se taie felii. O ceapă roşie se taie rondele, iar 100 g de castraveţi muraţi - felii. Toate se amestecă cu pătrunjel tăiat mărunt. Se face un sos din 2 linguri de iaurt degresat, sare, piper alb, puţin usturoi pisat şi o linguriţă de ulei. Se toarnă peste salată şi se lasă 10 minute.

 

Ziua 2

Mic dejun : O felie de pâine prăjită cu 50 g de brânză de vaci degresată. O portocală.

 

Gustare : Un pahar de lapte degresat.

 

Prânz : Se înăbuşă 200 g de conopidă. Separat, se pun 150 g de cartofi în apă rece sărată şi se aduc la fierbere. 30 g de şuncă fiartă se taie fâşiuţe şi se amestecă cu două linguri de lapte degresat şi jumătate de linguriţă de ulei. Se condimentează cu zeama de la jumătate de lămâie şi nucşoară. Conopida se scurge de apă şi deasupra se toarnă amestecul făcut. Cartofii se strivesc cu furculiţa şi se servesc cu conopida. După masă, se bea o cană de ceai neîndulcit.

 

Gustare : O felie de pâine neagră cu 50 g brânză de vaci degresată.

 

Cină : Se face o supă din 100 g de cartofi, un morcov mic, jumătate de linguriţă de unt, vegeta, 20 g de şuncă tăiată fâşiuţe şi pătrunjel. Legumele se fierb, iar şunca se prăjeşte puţin în unt şi se adaugă supei la sfârşit, împreună cu pătrunjelul. Se sărează şi se piperează.

 

Continuarea pe Unica.ro

 

Comentarii Facebook