Dieta cu suc de pătrunjel: Cum să slăbești rapid și sănătos



Pătrunjelul este o plantă folosită foarte des în mâncare, însă aceasta este și foarte benefică pentru organism și te poate ajuta să dai jos kilogramele în plus foarte ușor.

Iata o dieta cu suc de patrunjel care te slabeste 4 kilograme in 7 zile si care va transforma acest zarzavat aparent banal in alimentul-vedeta din farfuria ta!

Dieta cu patrunjel: cum te ajuta sa slabesti?

Patrunjelul este un aliment-minune pentru sanatate, caruia ar trebui sa ii acorzi mai multa atentie in meniu si mai mult spatiu in farfuria ta.

Incarcat cu multiple vitamine si minerale esentiale pentru organism - A, B, C, K, fier, potasiu -, patrunjelul este o planta cu efect puternic in eliminarea excesului ponderal din greutate.

In plus, metoda de slabit bazata pe patrunjel este foarte sanatoasa si hranitoare si nu expune organismul niciunui pericol, asa cum fac multe diete rapide si drastice.

Principalele efecte pe care patrunjelul le are in organism si care ajuta la slabit sunt:

- are efect detoxifiant (este diuretic si elimina toxinele);
- reduce pofta de mancare si combate senzatia de foame;
- combate retentia apei in organism;
- combate efectul de balonare;
- mentine echilibrul zaharului in sange si combate astfel fluctuatiile in greutate.

Sucul de patrunjel care detoxifiaza si slabeste

Patrunjelul poate fi folosit cu succes in prepararea unui shake miraculos de slabit, alaturi de castravete sau telina, doua alimente care detoxifica organismul, dar si de ghimbir sau lamaie, care au proprietati antiinflamatoare.

Citește mai departe pe ele.ro

Comentarii Facebook