Miercuri 24 Aprilie

Dragnea, la Antena 3: Președintele este implicat direct în condamnarea mea

 

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a făcut declarații dure la postul ANtena 3, apropiat PSD. 

 

La ora asta nu știu ce să se întâmple ca acest demers (al suspendării) să se oprească în toamnă. Dacă dintr-o dată s-ar schimba, dacă ar înțelege că mai important decât mandatul său e destinul acestei țări, lucrurile se pot schimba”, a spus liderul PSD. 

 

Întrebat care este procentul ca suspendarea să se întâmple, Dragnea a răspuns: ”100%, doar dacă nu se întâmplă vreo minune”.

 

Șeful PSD l-a acuzat pe președintele ”Iohannis și cei din spatele lui” sunt responsabili de ”asediul turbat” din ultimul an. ”România are nevoie de un moment zero. Toți trebuie să înțelegem că trebuie să privim înainte, altfel rămânem prizonierii trecutului. Nu știu dacă toți suntem în stare să o facem, dacă toți au curajul meu. Să nu mai lăsăm loc de șantaj: doar o persoană scoasă din acest angrenaj mafiot al statului paralel nu rezolvă problema. Acest angrenaj a rămas. Trebuie un moment zero. Dacă toți vor avea curaj, România are o șansă uriasă, să scoată din teritoriul național teroarea, frica tuturor că poate fi luat oricine, oricând. Atfel, vor rămâne toată viața cu lasitatea generată de interese personale meschine. (...) În această perioadă cu cât mai mulți oameni de stat, oameni politici cu curaj sunt, această țară va avea o șansă”, a spus Dragnea. 

 

Părerea mea este că președintele este implicat direct în condamnarea mea. Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fără probe și sunt nevinovat”, a spus Dragnea, care crede că ”miza principală a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu să nu mai exist”. 

 

Acesta a susținut, fără a proba, că magistrații care i-au judecat dosarul au fost amenințați. ”Am dreptul să am această convingere că sentința mea a fost dată prin presiune. Un judecător nu a cedat, ceilalți da. Nu pot să spun că am fost șocat”, a spus el. 

Comentarii Facebook