Designul noului Samsung Galaxy S5 a ”scăpat” pe internet FOTO



Imagini cu designul celui mai nou smartphone al comaniei coreene Samsung, Galaxy S5, au fost publicate pe internet, alături de cîteva fotografii al presupusei cutii în care telefonul va fi livrat.

Potrivit imaginilor publicate pe internet de Sonny Dickson, un utilizator care a oferit în trecut detalii corect despre mai multe smartphone-uri populare, noul flagship al celor de la Samsung păstrează liniile de design al lui S4, mai puțin ecranul de dimensiuni mai mari.

 



O altă imagine a fost publicată recent pe internet, care se presupune că ilustrează cutia în care va veni livrat Galaxy S5, deși originile apariției acesteia sunt îndoielnice, potrivit playtech.ro.

Conform datelor inscripționate pe cutie, noul Galaxy S5 va avea un procesor quad core la 2,5 GHz, 3GB RAM şi o baterie de 3000 mAh. Display-ul va fi un AMOLED de 5,25 inci la rezoluţie QHD. Camera principală va fi de 20 megapixeli, iar cea frontală de 2 megapixeli. De asemenea pe cutie se arată că noul smartphone va avea și senzor infraroșu, pentru a putea folosi telefonul drept telecomandă universală.

 

Comentarii Facebook