Designerul Stefan Musca isi va deschide un magazin si la Cluj-Napoca

 

Stefan Musca, designerul de haine de club, isi va deschide un magazin si la Cluj-Napoca, din luna martie 2012.

 

"Dupa magazinul deschis la Timisoara, urmeaza sa deschidem al doilea magazin din tara la Cluj-Napoca. Inaugurarea va fi facuta din luna martie 2012, pentru ca stiu ca si in Ardeal hainele mele sunt cautate. Acum tinerii vor putea sa le probeze si sa le vada", a spus Stefan Musca, in emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani.

 

Designerul si-a deschis in 16 noiembrie primul magazin cu creatii la Timisoara, iar la lansare au participat si prietenii lui Stefan Musca, Razvan si Dani de la Neatza.

 

Musca si-a lansat recent colectia 2012, Silence, inspirata din viata de noapte. "Am reusit ca in acest an sa fiu mai linistit emotional si sa-mi pot petrece mai mult timp in atelier. 'Zuza' mea de inspiratie, ca de fiecare data este muzica pe care o ascult si viata de noapte pe care-mi place sa cred ca inca o mai am. Este adevarat ca ceea ce inseamna viata de noapte in Romania nu mai este ceea ce-mi doresc eu, asa ca anul acesta am fost plecat si am colindat foarte multe locuri noi care intr-adevar au fost o sursa de inspiratie. Silence este o colectie prin care eu cred ca am crescut foarte mult si am ajuns la maturitatea dorita de mine si sunt convins ca si publicul va fi de aceeasi parere", a spus designerul.

 

Vezi AICI colectia.

Comentarii Facebook