Joi 18 August

Deputat PSD: Homosexuali se nasc aşa cum un om se naşte cu o maladie, cu o problemă medicală

 

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a declarat că orientarea homosexualilor este o ”aberaţie sexuală”.

 

Niciodată nu am acceptat căsătoria dintre doi bărbaţi şi două femei sau a schimba legislaţia noastră că văd că pe românii noştri nu i-a interesat să vină la vot ca să hotărască că familia este formată dintre un bărbat şi o femeie. În momentul în care se va decide altfel, eu nu vreau să fiu părtaş la o astfel de modificare a tradiţiei române şi a poporului român. Mi-e ruşine, pur şi simplu, de faptul că nu au înţeles că votul asta era de fapt pentru soliditatea neamului nostru”, a declarat Rădulescu, pentru MEDIAFAX.

 

Despre proiectul de lege privind parteneriatul civil, anunţat de cei de la ALDE, Rădulescu a spus că vrea să se menţioneze: ”căsătoria nu poate fi decât între un bărbat şi o femeie”.

 

Parteneriatul civil poate să fie între câte sexe vor ei. Este treaba lor. Eu vorbesc în legea parteneriatului civil ar trebui să prevadă clar că parteneriatul civil poate să existe între cine vrea, nu mă interesează, dar că căsătoria nu poate să fie decât între un bărbat şi o femeie. Altfel nu votez altceva nimic”, a precizat Rădulescu.

 

”Am spus că este o deformaţie sexuală, o aberaţie sexuală. Ei se nasc aşa exact cum un om se naşte cu o maladie, cu o problemă medicală. Se cheamă orientare sexuală diferită de a celor care suntem născuţi cum suntem născuţi. Deci au deviaţie sexuală de la normal. Adică orice om normal, care nu are o deviaţie sexuală, el ştie că un bărbat se căsătoreşte şi iubeşte o femeie şi invers. Restul sunt deviaţii sexuale. Şi trebuie tratate ca atare.Asta nu înseamnă că nu le sunt respectate drepturile”, a mai spus Rădulescu.

Comentarii Facebook