Fata actritei Demi Moore, acuzata de fals in acte publice si consum de alcool

 

Fiica lui Demi Moore in varsta de 20 de ani, Scout Willis, a fost arestata si incarcerata pentru o noapte la New York, dupa ce a consumat bauturi alcoolice si a prezentat politiei o carte de identitate falsa.

Scout Willis a aparut in fata unui judecator din New York marti si a fost acuzata de fals in acte publice si consum de alcool in locuri publice. A fost eliberata fara cautiune, dar va reveni in fata tribunalului newyorkez pe 31 iulie, informeaza Mediafax.

Fiica mijlocie a celor doi actori a fost surprinsa in dimineata de luni in timp ce bea o bere in statia de metrou Union Square din Manhattan. Scout Willis, studenta la Universitatea Brown, a oferit mai intai politiei o carte de identitate falsa, sub numele Katherine Kelly, si abia mult mai tarziu a prezentat la control propriul document de identitate.

Consumul de bauturi alcoolice din recipiente deschise este ilegal in spatiile publice din New York, cu exceptia petrecerilor, a festivalurilor de sezon sau a altor evenimente similare.

Comentarii Facebook