Comparație halucinantă făcută de Dan Negru: ”E o femeie ușoară care cade repede la pat”



Dan Negru, unul dintre oamenii de televiziune din România cu mare experiență a făcut o comparație între televiziune și radio.

Prezentatorul TV a comparat televiziunea cu o femeie ușoară, pe când radioul, în viziunea sa, este o ”tipă stilată”, greu de cucerit.

"Mi-e dor de radio! Televiziunea e o femeie uşoară care cade repede la pat, radioul e o tipă elegantă, aristocrată, greu de cucerit!

Orice târfă sau actoraş de mâna a doua poate să ajungă vedeta tv. La radio e imposibil. Radioul e făcut pentru cei care au imaginaţie!

Mi-e dor de dimineţile de la Radio Vacanţa din anii '90 când făceam programe cu Şerban Georgescu, soţul Madalinei Manole. Mi-e dor de Sorin Caracsechi sau de Titus Andrei.

Îmi puneam ceasul să sune la ora 5 ca să ascult matinalul lui Paul Grigoriu. Fotografia de mai jos a fost făcuta în '95 la aniversarea radio pe care am prezentat-o împreună cu Adina Ene Ostoici, una dintre marile voci ale radioului public.

Mi-e dor de radio. La început a fost cuvântul...", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook, unde a publicat şi o fotografie din anul 1995.

 

Comentarii Facebook