Huidu și-a redeschis blog-ul și o atacă dur pe Bianca Drăgușanu



Șerban Huidu și-a redeschis blogul personal și a scris un material despre prezența intensă a Biancăi Drăgușanu în media.

Fostul cârcotaș a blamat expunerea excesivă în ziare a avortului fostei asistente TV, ”un lucru extrem de personal”, după cum spune acesta.

"Nu am comentat până acum din diferite motive, dar acum o să-mi spun punctul de vedere!

Am trăit zilele trecute un sentiment pe care nu mi-aş fi dorit să îl am! Un fel de dispreţ, lehamite, ură şi dezgust citind despre avortul Biancăi pe o groază de site-uri şi pe prima pagina în numeroase reviste şi ziare!

Lăsând deoparte ascensiunea domnişoricii cu pricina, de la o tipă dolofană şi cam anostă prezentă acum mulţi ani în emisiunea lui Mircea Radu, când îşi ruga, printre sughiţuri, fostul iubit să o ierte, până la asistenta contopită cu decorul, ce făcea să viseze şi să juiseze toţi disperaţii ahtiaiţi după silicoane şi hialuron, avem o problemă de-a dreptul gravă!

Bianca este prezentă pe prima pagina a ziarelor după săvârşirea unui avort, un lucru extrem de personal şi care nu are ce căuta în media, am să vă spun imediat de ce! Nu ştiu câţi dintre cei ce vor citi sunt părinţi, dar mie, când am văzut cum bate inima copiilor mei la primele ecografii mi s-au muiat picioarele. Au fost cele mai frumoase momente din viaţa mea.

Nu o judec aici pe Bianca pentru alegerea facută, chiar îmi e milă de ea, dar pentru milioane de adolescente, avortul trece ca o bagatelă, ca un chestie peste care se poate trece uşor, când în fapt el implică atât de multe! Din cauza unor inconştienti ca cei ce defilează cu Bianca pe prima pagina, România are înca 500.000 de avorturi pe an, iar întreruperea de sarcină este prima metoda contraceptivă la noi! Asta în 2013, când sunt atâtea soluţii pentru ca astfel de drame să nu se întâmple!


Aviz tinerelor fete care cred că pot trece uşor peste o astfel de situaţie: această decizie poate afecta ireversibil viaţa voastră şi cum o să priviţi viitorul, după decizia de a săvârşi un astfel de gest disperat... e groaznic! Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva!...", a comentat Huidu.

Comentarii Facebook