Duminica 28 Aprilie

De ce ajungi să te îngrași la locul de muncă? Vezi ce spun experții


Unele locuri de munca, dar si unele obiceiuri specifice jobului, precum statul indelungat pe scaun si “atentiile dulci” ale colegilor contribuie in mod semnificativ la procesul de ingrasare.

Te-ai gandit vreodata ca jobul tau te poate ingrasa? Nu trebuie sa lucrezi ca bucatar sau ajutor de bucatar pentru a pune cateva kilograme in plus, ba dimpotriva, oamenii care lucreaza in domeniul culinar, de regula, nu sufera de un exces de greutate. Insa profesorii si inginerii sunt printre angajatii care risca cel mai mult sa se ingrase la locul de munca.

Un studiu efectuat de compania de recrutare si plasare pe piata muncii CareerBuilder, la care au participat aproape 3.700 de angajati, arata ca 55% din oamenii care muncesc se considera supraponderali. Mai mult de atat, 41% din angajati s-au ingrasat la locul de munca, iat 59% se plang ca au pus aproape 5 kilograme pe ei din cauza mediului in care muncesc. Totodata, o treime sustine ca greutatea corporala a crescut cu 10 kilograme.

Cu alte cuvinte, locul de munca si toate obiceiurile proaste pe care le implica te poate ingrasa!

Studiul efectuat de CareerBuilder a aratat ca stresul la serviciu si orele peste program au consecinte negative asupra siluetei.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook