Dana Patriciu trebuie să achite o taxă de timbru de 69 de milioane de euro în partajul de soţul său

 

Taxa de timbru pe care Dana Patriciu trebuie să plătească în proces de partaj deschis soţului său se ridică la 303.600.000 lei, aproximativ 69 de milioane de euro.

 

Pune in vedere reclamantei Patriciu Dana Rodica ,sa se conformeze dispozitiilor instantei luate prin rezolutia din data de 12.12.2012. Pune in vedere reclamantei Patriciu Dana Rodica sa depuna la dosar dovezi privind veniturile partilor – reclamanta si parat- pentru perioada 2011-2012, care sunt bunurile impozabile ale partilor, precum si actele de proprietate ale bunurilor asupra carora se solicita schimbarea regimului comunitatii de bunuri. Stabileste taxa judiciara de timbru in valoare de 303.600.000 lei si 5 lei timbru judiciar pe cererea precizatoare.

 

Reclamanta va fi citata cu acesta mentiune, precum si depunerea actelor privind veniturile impozabile ale partilor pentru perioada 2011-2012. Se va efectua adresa la Administratia Finantelor publice ale sect.1-6 in vederea comunicarii veniturilor impozibile ale reclamantei si paratului, precum si conturile deschise pe numele reclamantei si paratului Patriciu Dan Costache.

Se va efectua adresa la Directiile de Impozite si Taxe Locale ale Primariilor sectorarelor 1-6, precum si la Primaria Gruiu Jud.Ilfov pentru comunicarea bunurilor impozibile ale partilor, precum si eventual comunicarea copiilor acestor bunuri mobile si imobile. Se va efectua adresa catre ONRC pentru a se comunica societatile comerciale in care reclamanta si paratul au calitatea de asociat sau administrator. Acorda termen la data de 20.03.2013, in camera de consiliu, fara citare parti pentru solutionarea cererii de acordare a ajutorului public judiciar formulata de reclamanta Patriciu Dana Rodica”, se arată în minuta Judecătoria Sectorului 1, conform evz.ro.

 

Averea lui Dinu Patriciu este de 2,3 miliarde de euro, dar șoția lui, Dana- Rodica Patriciu, a deschis un proces prin care cere împărţirea averii.

 

Dana Patriciu se teme că amanta soțului ei ar putea pune mâna pe averea acestuia, ținând cont că omul de afaceri este grav bolnav. Totul s-ar putea rezolva, dacă cei doi vor accepta să împartă averea la notar.

Comentarii Facebook