Joi 16 Septembrie

Dan Negru face PRAF X Factor. Vezi ce spune despre emisiunea de la trustul pentru care lucreazăDan Negru a criticat dur, pe contul său de Facebook, emisiunea X Factor, difuzată de unul dintre posturile de televiziune ale postului la care lucrează.

Omul de televiziune spune că este sătul de formaturile de emisiuni ”importate” din străinătate și dorește ca ideile românești, precum cea a emisiunii Next Star, să fie promovate mult mai intens.

"M-a intrebat zilele trecute un ziarist de la TvMania: "De ce Next Star are audienta mai mare decat X Factor?" Am ridicat din umeri... Cred doar ca Next Star trebuie sa fie o lectie romaneasca data marilor idei internationale vandute romanilor pe bani multi. Cred ca si in televiziune trebuie sa invatam sa ridicam capul, sa nu-i credem doar pe d'alde Simon Cowell, pe americani sau olandezi ca unici inventatori de televiziune.

Cunosc pusti de 20 de ani in facultatile de jurnalism cu mult mai inventivi decat toti consultantii internationali pe care i-am intalnit. Sa invatam sa credem in ei. Am inceput sa-i caut si am descoperit cativa, Catalin, Mihai sau Lidia a caror inventivitate e cu mult peste cea a strainilor veniti aici pe bani multi. Inventia romaneasca Next Star e un inceput!

Si daca inventia americaneasca e mai putin vizionata decat aia romaneasca, merita sa credem si in ai nostri. Eu am mancat ani de zile la Mc Donald's -ul international al formatelor si al ideilor, le stiu gustul. E acelasi, an dupa an, doar sosul difera. Acum cred in ideile romanesti, cred ca in anii ce-or sa vina televiziunile vor supravietui doar prin ele.. Cautati-i pe pustii isteti din facultatile romanesti...Mintea lor n-are gust de Mc Donald's!", a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Comentarii Facebook