Becali a făcut SHOW în fața judecătorilor. S-a comparat cu Sfântul Gheorghe


Gigi Becali s-a săturat de drumurile tot mai dese între Poarta Albă și Jilava, astfel că și-a expus nemulțumirile în fața instanței de la Tribunalul Bucureşti, care judecă o contestaţie la executarea pedepsei cu închisoarea, în stilul său caracteristic.

Omul de afaceri nu mai vrea să se tot plimbe între penitenciare spunându-le judecătorilor ”gătați chinurile”.

"Aşa cum îi spunea Sfântul Gheorghe împăratului Diocleţian: «Gătaţi chinurile, pentru că sunt pregătit să le primesc», aşa vă spun şi eu că vreau să gătaţi chinurile. Du-te la Jilava, du-te la Poarta Albă, cu zăbrele, cu cătuşe. Ca Sfântul Gheorghe primesc ceea ce se întâmplă pentru că aşa a fost lăsat de la Dumnezeu", a spus Gigi Becali, informează realitatea.net.

Potrivit avocatului lui Becali, această contestaţie la executare ajunsă la Tribunalul Bucureşti se loveşte de excepţia inadmisibilităţii.

"Din latenţa cu care ICCJ a motivat (deciziile de condamnare a lui Gigi Becali, n.r.), s-a pomenit cu acest dosar în braţe. Doamna judecător a preferat să evide un conflict de competenţă, invocând din oficiu această inadmisibilitate, în contextul în care nu pot să judec şi eu acelaşi lucru pe care l-au făcut alţii, rămânând ca în final Curtea de Apel, care este autoritatea superioară Tribunalului Bucureşti, să lămurească prin soluţie fondul contestaţiei în final", a declarat avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu.

Tribunalul Bucureşti va decide dacă excepţia inadmisibilităţii poate fi admisă în acest dosar, caz în care procesul va rămâne fără temei.

Comentarii Facebook