Dan Diaconescu a plecat din România, spre München

 

Dan Diaconescu a părăsit România, în jurul orei 17.00, cu o cursă aeriană spre München (Germania), urmând să revină în ţară miercuri dimineaţa, pentru a discuta în continuare detaliile privatirăzrii Oltchim.

 

Avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantant legal al lui Dan Diaconescu în negocierile cu OPSPI pentru privatizarea Oltchim, a confirmat plecarea din ţară a acestuia, scrie Mediafax.

 

Fenechiu a mai subliniat că Diaconescu va reveni în țară miercuri dimineața, pentru a continua discuţiile cu comisia de privatizare.

 

Dan Diaconescu a oferit suma de 203 milioane de euro pentru cumpărarea Oltchim, dar nu a semnat contractul de privatizare pe motiv că a fost schimbat contractul de privatizare.

 

Diaconescu REFUZĂ să semneze contractul Oltchim: ”Au schimbat contractul de privatizare”

 

Victor Ponta a declarat, la rândul lui, că licitația va fi reluată în 2013 pentru că aşa-zisul câştigător nu a avut nici bani, nici intenţia de a deveni acţionar majoritar la Oltchim.

 

Ponta îl face de RUȘINE pe Diaconescu: Privatizarea Oltchim va fi reluată anul viitor. Aşa-zisul câştigător nu a avut bani

Comentarii Facebook