Cum și-a adunat averea de milioane de euro preotul Pomohaci

 

Preotul Cristian Pomohaci are numai în Cluj-Napoca apartamente în valoare de 1,2 milioane de euro. 

 

Cristian Pomohaci şi-a început cariera de preot în localitatea Moşuni, judeţul Mureş, unde slujeşte de 18 ani. Preotul deține 8 apartamente numai în Cluj-Napoca, iar alte trei se află în Braşov, Timişoara şi Bucureşti.

 

”A început cu un magazin la ţară, în satul Moşuni, unde slujeşte. Uleiul şi făina pe care i le aduceau enoriaşii le vindea apoi în magazinul lui”, a povestit un apropiat al preotului, care preferă să rămână anonim.

 

Un reportaj realizat de Pro Tv în 2011 arăta cum preotul revindea şi lumânările. El îi punea pe oamenii amărâţi care veneau la el cu o problemă să cumpere zeci de lumânări, 20-30-50 de bucăţi, în funcţie de cât de mare era problema. Apoi le repunea pe tarabă pentru a fi vândute. Din alte surse am aflat că şi imaginea lui Pomohaci de la concerte este ”fabricată”. Adică, femeile care se înghesuie pe scenă cu braţele pline de flori ar fi aduse chiar de preotul-cântăreţ cu un autocar închiriat pe banii lui, povestesc surse din muzica populară, care au fost martore la numeroase spectacole, conform click.ro.

 

Dosarul în care preotul Cristian Pomohaci e cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor a fost preluat de Parchetul General, după ce a fost deschis de procurorii din Tg. Mureş. Potrivit procurorilor, se fac cercetări pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. Fapta se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă. Arhiepiscopia din Alba l-a suspendat pe Pomohaci pentru 30 de zile.

 

Tariful pentru un concert este de 10.000 de euro, la fel ca și artiști celebri de la noi: Smiley și Andra.

Comentarii Facebook