Cum să scapi de varice în 30 de minute


Odata aparute, multe dintre femei considera ca vor ramane tot restul vietii cu varice pe picioare si vor cauta doar moduri care sa le mascheze sau, in cazuri fericite, sa le diminueze. Insa, a fost descoperit un tratament miraculos care face varicele sa dispara in 30 de minute.

Cauzele de aparitie a varicelor sunt multiple. Varicele pot aparea fie pe fondul mostenirii genetice, fie din cauza varstei, fiind mai des intalnite la femei decat la barbati. Obezitatea contribuie la randu-i la aparitia varicelor, dar si statul in picioare pentru mult timp, purtatul frecvent al pantofilor cu toc si epilatul cu ceara fierbinte.

Odata aparute, scapam mai greu de varice, la indemana fiind tot felul de creme care pot cel mult diminua vinisoarele de pe picioare. O alternativa mai costisitoare si dureroasa este operatia, dar sansele ca dupa o interventie chirurgicala specializata sa dispara cu totul varicele sunt relativ mici, iar perioada de recuperare se intinde pe mai bine de doua saptamani.

O echipa de cercetatori de la Londra au pus, insa, bazele unui tratament revolutionar impotriva varicelor. In aproximativ 30 de minute si cu ajutorul unei anestezii locale, medicii de la The Whiteley Clinic din capitala britanica reusesc sa faca sa dispara vinisoarele inestetice si, uneori, dureroase.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook