Ce tip de femeie ar putea să-ți fie amantă, în funcţie de zodie

 

Vrei să ştii cum arată "portretul robot" al femeii cu care iubitul tău te-ar putea înşela? Descoperă pentru ce tip de femei are o slăbiciune, în funcţie de zodia lui.

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din berbec s-ar putea îndrăgosti de o femeie activă şi îndrăzneaţă, chiar dacă este deja într-o relaţie. Este foarte atras de femeile care ies cumva în evidenţă, care sunt altfel, sunt curajoase şi originale. Iar dacă are ocazia să intre într-o relaţie cu o astfel de femeie, cel mai probabil nu va refuza.

 

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nativul din taur este fidel şi statornic, dar nu poate rezista prea mult tentaţiei dacă o femeie frumoasă îi face avansuri. Genul de femeie care nu vede nimic rău în ideea de a avea o relaţie cu un bărbat căsătorit sau cuplat ar putea să-i devină amantă nativului din taur.

 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pentru că se plictiseşte destul de repede, bărbatul din zodia gemeni se îndrăgosteşte de nenumărate ori chiar dacă are deja o relaţie stabilă. Dar cu toate acestea, se întâmplă rar să ajungă mult mai departe de atât. De obicei, pasiunea lui este una pasivă. Dar când calcă strâmb, o face cu o femeie foarte interesantă din punctul lui de vedere, originală şi genul de "rebelă fără cauză".

 

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nativul din zodia racului nu poate rezista femeilor senzuale. Dacă are ocazia, te va înşela cu o femeie voluptoasă şi sexy fără să stea pe gânduri şi fără să aibă pic de remuşcări. Are o mare slabiciune pentru acest gen de femei.

 

Detalii pe eva.ro

Comentarii Facebook