Cum fentează unii patroni de localuri legea antifumat. Clienții își pot aprinde țigări în voie


Legea care interzice fumatul în spațiile publice închise abia a intrat în vigoare, însă unii patroni de localuri din Capitală deja au găsit metode prin care să fenteze noile reglementări.

Astfel, ce câteva zile, mai multe cluburi din București au început să organizeze evenimente în care clienții au voie să fumeze în incinta localurilor.

Pentru a ocoli legea antifumat, patronii cluburilor cu pricina declară că este o petrecere dedicată exclusiv fumătorilor, le intitulează ”Smokers Night”, iar la intrare, așa cum s-a petrecut, într-una dintre serile trecute printr-unul dintre stabilimentele din Centrul Vechi, clienții prezentau, drept legitimație, pachetul de țigări. Iar în momentul în care intrauîn club, pe lângă un pahar plin cu licori bahice aveau permisiunea, spre bucuria lor, să își aprindă și una dintre țigările din pachet pe care să le savureze în timp ce își ”udau” gâtul, scrie spynews.ro.

Acest trend nu are loc doar în Centrul Vechi, ci și în câteva cluburi de fițe din nordul Bucureștiului, unul dintre ele postând pe contul de socializare folosit pentru a-și anunța clienții cu privire la evenimentele ce urmează să aibă loc un video extrem de explicit cu privire la petrecerea dedicată fumătorilor.

Comentarii Facebook