Marti 7 Februarie

Culmea ”pețitului”: O femeie a dat în judecată o agenție matrimonială, pentru că nu i-a găsit un soț bogatUn incident parcă scos direct din bancuri a avut loc în Marea Britanie, unde o femeie a dat în judecată o firmă de matrimoniale.

Tereza Burki, o femeie în vârstă de 46 de ani, a apelat la serviciile unei agenţii matrimoniale pentru a-şi găsi un soţ bogat.

Ea i-a plătit firmei exclusiviste Seventy Thirty un comision generos, în valoare de 12.600 de lire sterline (16.700 de dolari la momentul respectiv), pentru a o cupla cu bărbatul visurilor ei. Burki, care este consultant în management, are trei copii, potrivit Mediafax.

Agenţia nu a reuşit să îi găsească femeii soţul dorit, aşa că Burki a dat firma în judecată şi vrea să primească înapoi comisionul plătit, potrivit The Sun.

La rândul său, Seventy Thirty, care are peste 9.000 de clienţi, a deschis un proces împotriva femeii. Agenţia susţine că Burki i-a afectat imaginea prin recenziile negative publicate pe internet. Seventy Thirty cere daune în valoare de 75.000 de lire sterline.

Sentinţele în aceste procese vor fi date mai târziu în acest an.

Comentarii Facebook