Cu Uber poți comanda și zboruri cu avionul. Citește despre ce este vorba

 

Utilizatorii Uber vor putea comanda și zboruri cu avionul, pentru o sumă fixă. 

 

Prin aplicația UberJET, cu o simplă apăsare de buton, utilizatorii vor putea ajunge din București până la mare, în aproximativ o oră. Avioane Diamond DA 42 de ultimă generație, puse la dispoziție de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Băneasa și vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, lângă Constanța, de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia.

 

Costul unei curse va fi unul fix, de 500 lei de persoană. Utilizatorii noi pot câștiga un loc gratuit spre mare cu avionul, dacă în perioada 15-17 iunie își fac un cont Uber folosind codul UberJET25 pentru a intra în tragerea la sorți.  Mai multe detalii și regulamentul competiției, pe blog. 

 

Misiunea noastră este să facem mobilitatea urbană la fel de accesibilă precum apa curentă. Și, pe parcurs, să oferim puțină magie utilizatorilor noștri. Cu UberJET poți ajunge până la mare în doar o oră, dar, mai mult decât atât, poți să apeși un buton și să comanzi o experiență de neuitat, la înălțime”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România. 

Comentarii Facebook