CTP îl face praf pe Mircea Badea: S-a năpustit asupra doamnei Carmen Iohannis ca un tâlhar

 

Pentru că i s-a făcut greață de atacurile josnice lansate de Antea 3 la adresa lui Klaus Iohannis, Cristian Tudor Popescu i-a dat replica lui Mircea Badea.

 

Dl. Badea s-a năpustit asupra doamnei Carmen Iohannis ca un tâlhar de stradă, ca să-i smulgă picioarele, nu geanta: ”Multă lume a văzut cum s-a dus la muncă, a doua zi după alegeri, pe jos. Multă lume admiră modestia. Până la urmă, oamenii cu şase case sunt foarte modeşti, ei merg pe jos”. În viziunea d-lui Badea, ”doamna Iohannis este un alt model de modestie, are bani, dar merge pe jos” (faptul că, pentru dl. Badea ”celălalt model de modestie este Cristian Tudor Popescu, care are bani, dar conduce un hârb de Dacie” nu vreau să-l discut câtuşi de puţin, întrucât sunt de mult imun la insultele d-lui Badea la adresa mea şi a Blanşetei).

 

Înainte de a te trimite la canal, Securitatea tot îţi găsea ceva, că ai mototolit şi ai aruncat la coş ziarul cu chipul tovarăşului Stalin, în care îţi împachetaseşi sendvişul, că spui bonjur în loc de bună ziua şi doamnă în loc de tovarăşă, că ai un unchi care a avut cazan de ţuică.

 

Miliţia, şi ea, ca să te salte de pe stradă, se lega totuşi de plete, barbă, minijupă, pantaloni evazaţi sau ceva.

 

Dl. Badea este uber. Uber alles. El o prinde pe Iohannis Carmen în flagrant delict de mers pe jos, de acasă până la liceul unde predă engleza. Faptul că doamna Iohannis face acest drum de ani de zile, întrucât:

- liceul Lazăr e aproape, iar dânsa nu face parte dintre cei care îşi transportă fizicul cu maşina şi pe 100 de metri, până la mol; sau/şi

- este ecologistă şi nu vrea să polueze Sibiul mergând cu maşina; sau/şi

- aşa i-a prescris medicul; sau/şi

- aşa vrea muşchii gambelor ei

sunt doar acoperiri pe care burjuia îmbuibată Iohannis le foloseşte pentru a prosti poporul.

 

Dacă mai îndrăzneşte de acum înainte să meargă altfel decât într-un Mercedes ultimul răcnet, doamna Iohannis va face dovada indubitabilă a unei profunde imoralităţi.

 

Dl. Badea are până-n 40 de ani. De aceea, ce văd la el mi se pare mai greu de suportat decât abjecţiile slobozite în aceste zile de seniorii cocinei securisto-comuniste”, a scris CTP în Gândul.

Comentarii Facebook